Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ..."ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ"!

Στην Αθήνα με 45 επιχειρηματίες ο αντικαγκελάριος Ρέσλερ



ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΚΑΘ' ΟΔΟΝ"... Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ;
 

Αφού χορτάσαμε "επενδύσεις" από τη "Ζήμενς" και τη "HDW" (αυτή που πληρώθηκε για να "επενδύσει" στο διϋλιστήριο Σκαραμαγκά, που 'παρήγαγε" το υποβρύχιο που "γέρνει") και αφού η "Λουφτχάνσα' πήρε αυτά που ήθελε από την Ο.Α. (ας είναι καλά και οι συνδικαλιστές και όσοι την απαξίωσαν και την διέλυσαν) και αφού και ο ΟΤΕ έγινε "DT" ("Ντόϋτς τέλεκομ") από την πίσω πόρτα, τώρα (ξανα)έρχονται κι' άλλοι Γερμανοί "προκειμένου να διερευνήσουν την ύπαρξη επενδυτικών ευκαιριών κυρίως στους τομείς της ενέργειας, των νέων τεχνολογιών, του τουρισμού και της διαχείρισης των απορριμμάτων και των υγρών αποβλήτων" (όπου υπάρχει το πολύ χρήμα δηλαδή!).
Συγκεκριμένα, επισκέπτεται σήμερα την Ελλάδα ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομίας και Τεχνολογίας, Στέφαν Κάπφερερ, στο πλαίσιο  της ανάπτυξης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων από γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η επίσκεψη αυτή έρχεται σαν συνέχεια του ταξιδιού του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδη στο Βερολίνο.
Στις επαφές, που θα έχει ο Γερμανός υφυπουργός με Έλληνες αξιωματούχους, θα διερευνηθούν οι δυνατότητες διμερούς οικονομικής συνεργασίας στους τομείς των επενδύσεων και των εξαγωγών. Επίσης, θα προετοιμασθεί η επίσκεψη, στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, του Γερμανού αντικαγκελαρίου και υπουργού Οικονομίας και Τεχνολογίας, Φίλιπ Ρέσλερ. Ο κ. Ρέσλερ θα ηγηθεί επιχειρηματικής αποστολής για περαιτέρω διερεύνηση επενδυτικών ευκαιριών στους τομείς της ενέργειας, των νέων τεχνολογιών, του τουρισμού και της διαχείρισης των απορριμμάτων και των υγρών αποβλήτων.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου