Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η ΕΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!



Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.


Eίναι γεγονός, ότι ουσιαστικά με την Ευρώπη, η Ελλάδα δεν έχει διαπραγματευτεί. Έτσι όλα έχουν λειτουργήσει υπέρ της Ευρώπης και η Ελλάδα στενάζει μέσα σε μία πρωτοφανή κρίση. Αφού, λοιπόν, οι Ευρωπαίοι έχουν διαπιστώσει πόσο ευένδοτοι είμαστε σε όλα, έρχονται τώρα και ξεπερνάνε κάθε όριο... Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Αυγής" οι ιθύνοντες της Ευρώπης προχωράνε βήματα παραπέρα τη ληστρική τους συμπεριφορά προς την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, συζητεί η τρόικα με την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, να εντάξουν στο νέο "πακέτο βοήθειας" τους πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 ύψους 14 δισ., τα μόνα κονδύλια που προορίζονται για αναπτυξιακά έργα. Επίσης συζητήσεις, για το θέμα αυτό στην Αθήνα, ανοίγει ο Γιοργκ Άσμουσεν, ο οποίος είναι μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ και έμπιστος της γερμανικής κυβέρνησης.
Και το άκρον άωτον! Όπως αποκαλύπτει ο Τσίπρας, το Ελληνικό Δημόσιο πλήρωσε στην ΕΚΤ 2 δισ. για ομόλογο, που είχε αγοραστεί στις 500.000, δύο ημέρες πριν από την άφιξη Άσμουσεν στην Αθήνα. Δηλαδή δεν έχουμε μόνο τους διεθνείς κερδοσκόπους (αυτούς που φτιάξαμε όταν ο ΓΑΠ έλεγε "χρεωκοπήσαμε"), που ξεπληρώσαμε πρόσφατα, για ομόλογα που κατείχαν, στο 100% της αξίας, ενώ τα είχαν αγοράσει 25%, με τις πολυαναμενόμενες "δόσεις", που είχαμε "ματώσει" μέχρι να τις πάρουμε (πρόκειται για τις πληρωμές που έλεγε ο Στουρνάρας στο Καμμένο "δεν απαντώ"), αλλά το ίδιο κάνει και η ίδια μας η "οικογένεια" (ΕΕ). Μας εκμεταλεύεται σε ακραίο βαθμό, αντι να μας βοηθήσει, όπως άλλωστε ωφείλει!
Και το "κερασάκι στη τούρτα": Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντέισελμπλουμ επιβεβαιώνει τα περί νέου δανείου προς την Ελλάδα με νέο Μνημόνιο, ευθύς μόλις λήξει το ισχύον (!), άνοιξη του 2014.

                                                                              Δρ Ιωάννης Δ. Δαύρος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου