Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ: ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ!


ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ: ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...


Υποβρύχια, που σαπίζουν στη στεριά και που κόστισαν 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους, στέκονται τελείως απαξιωμένα πάνω στα υποστυλώματα, αντί να αρμενίζουν στις θάλασσες και να συμβάλλουν στην άμυνά μας. Με μαέστρο τον Άκη Τσοχατζόπουλο σε αυτό το τεράστιο σκάνδαλο του Πολεμικού Ναυτικού, τέσσερα υποβρύχια τελευταίας τεχνολογίας, που είναι σχεδόν έτοιμα και έχει ήδη καταβληθεί από το Ελληνικό δημόσιο το 70% του κόστους κατασκευής τους, σκουριάζουν και καταστρέφονται από την ακινησία στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Θλιβερή εικόνα παρακμής, να θυμίζει σε όλους μας, πως μέσα από ένα δαιδαλώδες σύστημα διαπλοκής, μεταξύ ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, που καταστρέφει ανενόχλητο τόσα χρόνια την Ελλάδα και ξένων εταιρειών (της γερμανικής εταιρείας ThyssenKrupp και της αραβικής Abu Dhabi Mar), στερείται η Ελλάδα τέσσερα υποβρύχια, που είναι άκρως απαραίτητα για την προστασία της και παράλληλα, ζημιώνεται το Ελληνικό κράτος με το ιλιγγιώδες ποσό των 3 δισ. ευρώ, που έχει ήδη πληρωθεί για την κατασκευή τους και μάλιστα την ώρα που λοιμοκτονούν οι Έλληνες πολίτες κάτω από το βάρος μιας πρωτοφανούς κρίσης σε όλα τα επίπεδα.
Ας είναι η εικόνα αυτή των πληρωμένων πανάκριβα υποβρυχίων που σαπίζουν, κατ' εικόνα και ομοίωση του πολιτικού μας συστήματος, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας μας, ως ένα βαθμό, η εικόνα που θα "οπλίζει" τις συνειδήσεις μας γιά να αφυπνισθούν και να αποτεινάξουν, ότι φαύλο και άρρωστο τόσα χρόνια καταστρέφει τις ζωές μας και μας εξαθλιώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου